x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacul din Texas. Un băiat în vârstă de 5 ani a fost găsit în viaţă după ce a fost împuşcat de 4 ori

Atacul din Texas. Un băiat în vârstă de 5 ani a fost găsit în viaţă după ce a fost împuşcat de 4 ori

06 Noi 2017   •   17:54
Atacul din Texas. Un băiat în vârstă de 5 ani a fost găsit în viaţă după ce a fost împuşcat de 4 ori

Un băiat în vârstă de cinci ani a fost găsit în biserica baptistă din Texas, unde a avut loc masacrul, după ce mama şi cele două surori ale sale au fost împuşcate în faţa sa, duminică, scrie The Independent.

Ryland Ward a fost găsit de către mătuşa sa în Prima Biserică Baptistă din Texas, la scurt timp după ce Devin Patrick Kelley a deschis focul asupra persoanelor strânse acolo şi a omorât 26 de persoane.

Mama băiatului, Joann Ward, şi cele două surori ale acestuia, Brooke Ward, în vârstă de cinci ani, şi Emily Garza, în vârstă de şapte ani, au fost omorâte.

Ryland a fost împuşcat de patru ori în stomac şi braţ, însă a supravieţuit. Acesta se află în stare stabilă la spitalul din San Antonio. De asemenea, sora sa Rihanna, în vârstă de nouă ani, a supravieţuit atacului.

Mătuşa copilului, Leslie Ward, a declarat pentru New York Daily News că a alergat la biserică în Sutherland Springs după ce a auzit focuri de armă din casa sa aflată la câteva străzi depărtare.

“Mi-am găsit nepotul în faţă, în dureri. Era grav. Erau doar trupuri moarte peste tot. Nu era ceea ce am vrut să văd, dar, la acel moment, nu mi-am făcut griji în legătură cu asta. Îmi făceam griji pentru familia mea”, a spus aceasta.

Tatăl băiatului, Chris Ward, a alergat la biserică, desculţ, după ce a auzit de atac.

×
Subiecte în articol: texas biserica baptista atac atac armat baiat