x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Aţi pus-o! Am fost în Africa şi am Ebola!". Scenă INCREDIBILĂ în timpul unui zbor al US Airways spre Republica Dominicană (VIDEO)

"Aţi pus-o! Am fost în Africa şi am Ebola!". Scenă INCREDIBILĂ în timpul unui zbor al US Airways spre Republica Dominicană (VIDEO)

10 Oct 2014   •   13:22
"Aţi pus-o! Am fost în Africa şi am Ebola!". Scenă INCREDIBILĂ în timpul unui zbor al US Airways spre Republica Dominicană (VIDEO)

Un american de 54 de ani, aflat la bordul unui avion al companiei US Airways, a provocat panică în rândul pasagerilor, după ce a glumit că este infectat cu Ebola. Incidentul a avut loc în timpul în timpul unui zbor între Statele Unite şi Republica Dominicană, scrie Russia Today.

"Ați pus-o! Am fost în Africa și am Ebola", a strigat americanul potrivit unui oficial al aeroportului din Punta Cana.

Bărbatul putea la fel de bine să strige că la bordul avionului se află o bombă. Reacția celor 290 de pasageri ar fi fost aceeași.

Odată aterizat pe aeroportul din Punta Cana, avionul a fost izolat, o echipă medicală în costume de protecție a urcat urcând în aeronavă și evacuând pasagerii.

În urma unui control medical, s-a dovedit că bărbatul nu era infectat cu Ebola. Mai mult, glumețul nu pusese niciodată piciorul în Africa.

Într-un material video postat de un pasager al zborului pe YouTube, poate fi văzută scena în care un cetățean de culoare este escortat în afara avionului.

El a fost trimis înapoi în Statele Unite.

×