x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Attic Disorder, o nouă trupă rock. Cei şase tineri visează să ''unească'' lumea prin muzica lor

Attic Disorder, o nouă trupă rock. Cei şase tineri visează să ''unească'' lumea prin muzica lor

de Mihaela Stănescu    |    19 Aug 2013   •   12:11
Attic Disorder, o nouă trupă rock. Cei şase tineri visează să ''unească'' lumea prin muzica lor

Raluca Stoichita, fondatoarea trupei, a avut un vis: să-şi arate talentul în faţa lumii, alături de câţiva colegi de trupă. A adunat câţiva tineri la fel de pasionaţi de muzică ca şi ea, şi după câteva încercări, s-a născut formaţia Attic Disorder.

Întrebată de ce a ales să numească formaţia Attic Disorder, Raluca a răspuns: ''Attic înseamnă pod şi este metaforă pentru psihic, iar Disorder înseamnă tulburare. În majoritatea pieselor prezentăm nebunia şi haosul din lume (parcă s-au pierdut valorile morale) şi speranţa de a schimba lumea, de a o aduce la normal.''

Deşi cei şase membrii nu au studii muzicale, pasiunea şi perseverenţa şi-au spus cuvântul. Tânăra a adunat membrii prin intermediul unui anunţ publicat pe ‘’Romanian Guitarist Community’’, unde a selectat, în urma unor audiţii, pe cei mai pasionaţi dintre ei, apoi s-au pus pe treabă. Prima dată au cântat la Waldo's Pub în octombrie 2011, unde publicul i-a primit foarte bine. Raluca, vocalista formaţiei, spune că primul concert a fost de neuitat. ''Emoţionat, nu ştiam care va fi reacţia publicului. A fost un public receptiv'', povesteşte ea.

Astăzi, cei şase membrii lucrează din greu. Raluca compune versurile şi linia melodică iar celilalţi membrii ai trupei se ocupă de orchestraţie. Stilul lor variază între gothic melodic, progressive şi alternative. Se inspiră din experienţele zilnice şi din ceea ce simt: speranţă, iubire, lupta omului pentru libertate într-o lume plină de vicii.

Cei şase au planuri mari de viitor, promit piese noi şi multe concerte. Cel mai recent va fi pe 15 octombrie, în Club A din Bucureşti.




ECHIPĂ

Raluca Stoichiţă
Vocalistă principală
Vârsta: 31 ani

Ducu Rusu
Chitară
Vârsta: 30 ani

Ana-Maria Ciobanu
Vocalistă secundară
Vârsta: 22 ani

Alexandru Găinuşă
Chitară
Vârsta: 24 ani

Dani Simon
Bas
Vârsta: 32 ani

Sorin Mocanu
Tobe
Vârsta: 36 ani

MAI MULTE DETALII DESPRE EI, AICI


×
Subiecte în articol: trupa rock attic disorder muzica trupa