x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Au fugit disperaţi din calea catastrofei! Acoperişul unei săli de sport era să cadă peste copii

VIDEO - Au fugit disperaţi din calea catastrofei! Acoperişul unei săli de sport era să cadă peste copii

16 Ian 2017   •   18:15
VIDEO - Au fugit disperaţi din calea catastrofei! Acoperişul unei săli de sport era să cadă peste copii

Copiii se jucau în sala de sport a şcolii când acoperişul a început să se prăbuşească. Aproximativ 80 de persoane, două echipe de hockey care jucau un meci între şcoli, suporterii lor şi antrenorii erau înăuntru.

Camerele din sala de sport arată momentul dramatic în care tinerii jucători îşi dau seama că se întâmplă ceva şi o iau la fugă. Imaginile dezvăluie momentul când tavanul începe să cadă treptat, până când se face întuneric, din cauza prăbuşirii structurii, la o şcoală din Ceska Trebova, Republica Cehă.

Un martor a filmat clădirea din exterior, unde se vede foarte clar dezastrul. Jucătorul Jan Hranicky de 16 ani era pe bancă împreună cu colegii de echipă când a observat cum tavanul începe să cadă: „Suna ca şi cum cineva ar fi bătut în perete cu o crosă de hockey. Am fugit spre vestiare şi am ieşit pe fereastră", citează Mirror.com.

Doi băieţi au suferit răni minore, dar ceilalţi au scăpat nevătămaţi.

Cu toate că incidentul a fost precedat de mai multe zile în care a nins din plin, lăsând un strat de zăpadă de 25 de centimetri pe acoperiş, experţii sunt de părere că o greşeală a construcţiei clădirii poate fi de vină.

 

Vedeţi şi:

VIDEO - Scorsese aduce un omagiu la Tokyo creştinilor japonezi

 

VIDEO! Un preot a sfinţit rachetele ruseşti

 

VIDEO - Reîntâlnire emoţionantă a două gemene, despărţite când aveau doar 15 luni

×
Subiecte în articol: acoperis prabusit zăpadă video