x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au pus un monitor în camera copilului de DOI ANI. Au ÎNCREMENIT când au auzit ce SUNETE ieşeau din aparat

Au pus un monitor în camera copilului de DOI ANI. Au ÎNCREMENIT când au auzit ce SUNETE ieşeau din aparat

15 Aug 2013   •   10:07
Au pus un monitor în camera copilului de DOI ANI. Au ÎNCREMENIT când au auzit ce SUNETE ieşeau din aparat
Doi părinţi din Texas au avut un şoc teribil în momentul în care au descoperit că din monitorul pe care l-au pus în camera bebeluşului lor de doi ani se auzea o voce de bărbat.

Cei doi părinţi au amplasat un monitor în camera micuţului lor de doi ani, ca măsură de siguranţă. În timp ce cuplul se afla în bucătărie şi copilul dormea în camera sa, din monitor au început să se audă sunete. Cum pe ecran nu au observat nimic suspect, au urcat în camera copilului şi au fost şocaţi să descopere că sunetele erau, de fapt, vocea unui bărbat.

Vocea din aparat rostea cuvinte injurioase, atât la adresa părinţilor, cât şi la adresa copilului, căruia îi ştia numele, acesta fiind scris deasupra patului.

Speriat, tatăl a scos monitorul din priză, apoi a încercat să descopere sursa vocii. Acesta este de părere că, cel mai probabil, un hacker a reuşit să spargă parola router-ului pe care îl folosea pentru a se conecta la internet şi a accesat monitorul din camera copilului. În acest fel, intrusul a putut urmări tot ce se întâmpla în încăpere şi, de asemenea, putea vorbi prin intermediul aparatului. Cei doi părinţi nu îşi pot explica întâmplarea, mai ales că router-ul era protejat prin intermediul unei parole, iar toate setările de securitate erau activate.


Sursa: Daily Mail


×