x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autorităţile din Arizona anunţă o arestare răsunătoare: au reţinut o imigrantă ilegală în vârstă de...6 ani!

Autorităţile din Arizona anunţă o arestare răsunătoare: au reţinut o imigrantă ilegală în vârstă de...6 ani!

18 Iun 2012   •   14:44
Autorităţile din Arizona anunţă o arestare răsunătoare: au reţinut o imigrantă ilegală în vârstă de...6 ani!

In timp ce administratia Obama anunta "indulcirea" conditiilor in care tinerii imigranti pot ramane pe teritoriul SUA, oficialitatile din Maricopa County (Arizona) au anuntat o arestare "rasunatoare", cea a unei fetite in varsta de 6 ani, acuzata de intrare ilegala pe teritoriul SUA.

Chris Hegstrom, un purtator de cuvant al biroului serifului din Maricopa County, Joe Arpaio, a anuntat ca micuta facea parte dintr-un grup de 15 persoane care calatoreau fara documente legale catre nord-estul SUA, fiind originara, cel mai probabil, din San Salvador.

Potrivit aceleiasi surse, citata de HuffingtonPost, imigrantii ilegali platesc sume cuprinse intre 300 si 3.500 de dolari pentru a ajunge pe teritoriul american.

Seriful Joe Arpaio a anuntat ca, indiferent de planurile administratiei de la Casa Alba, care nu au fost inca legiferate oficial, biroul pe care il conduce "va continua vanatoarea de imigranti, indiferent de varsta acestora".

×
Subiecte în articol: imigranti arizona