x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Avea pe DIAVOL în el". Un FANATIC RELIGIOS a legat EXPLOZIBIL de gâtul unui câine si L-A DETONAT (VIDEO)

"Avea pe DIAVOL în el". Un FANATIC RELIGIOS a legat EXPLOZIBIL de gâtul unui câine si L-A DETONAT (VIDEO)

20 Aug 2013   •   14:17
"Avea pe DIAVOL în el". Un FANATIC RELIGIOS a legat EXPLOZIBIL de gâtul unui câine si L-A DETONAT (VIDEO)

Un vânzător de artificii a reuşit să şocheze tot statul Washington, pledând nevinovat față de acuzațiile că a ucis un câine, legând explozibili la gâtul patrupedului (un labrador Retriever) și detonând încărcătura, informează biroul procurorului de caz.

Christopher Dillingham, 45 de ani, a uluit asistenta, pledand nevinovat la acuzațiile de posesie a unei bombe sau a dispozitivelor explozibile cu intenția de a le utiliza pentru un scop ilegal. Dillingham a pledat nevinovat şi față de acuzațiile care includ cruzimea fata de animale, pentru că animalul nu a suferit, ci a murit instant.

Potrivit procurorilor, barbatul a confectionat bomba din artificiile pe care le vindea si a pacalit cainele sa nu fuga dandu-i de mancare. Apoi, in timp ce il mangaia, barbatul i-a atarnat de gat o zgarda special conceputa, de care erau agatate mai multe elemente explozive. Apoi, din spatele unui zid, Dillingham a detonat incarcatura, explozia decapitand instant cainele. Intrebat de politistii care au sosit la fata locului de ce a facut asa ceva animalului, Dillingham le-a spus că fosta lui iubită "a pus diavolul în el". Dillingham a adaugat ca oamenii trebuie sa se pregateasca si sa se caiasca, pentru ca "lumea se va termina", din cauza unui atac nuclear.




×