x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un F-16 trece la câţiva metri peste un grup de spectatori aşezaţi lângă pista de aterizare (VIDEO)

Un F-16 trece la câţiva metri peste un grup de spectatori aşezaţi lângă pista de aterizare (VIDEO)

07 Iul 2014   •   17:20
Un F-16 trece la câţiva metri peste un grup de spectatori aşezaţi lângă pista de aterizare (VIDEO)

Un grup de spectatori care ocupaseră o porţiune de drum aflată lângă o pistă de aterizare de la o bază aviatică a RAF, de lângă oraşul britanic Lincoln, au tras o sperietură care i-a făcut pe unii dintre ei să se arunce la pământ după ce un avion F-16 a trecut la câţiva metri peste capetele lor.

Spectatorii nu mai prinseseră bilete la spectacolul aviatic anual care are loc în acest oraş, aşa că se adunaseră pe un drum public aflat în apropierea unei piste de aterizare pentru a vedea avioanele.

Din filmările realizate de spectatori, se vede cum avionul F-16 turcesc se apropie de pista de aterizare, zburând atât de jos încât în momentul în care trece peste grupul de spectatori, unii dintre ei se aruncă la pământ.

Anul acesta a avut loc ediţia 20 a spectacolului aviatic care scoate la rampă avioanele forţelor aeriene regale, inclusiv celebrele avioane Spitfire şi Typhoon, folosite în cel de-al Doilea Război Mondial.

Organizatorii spun că anul acesta au cumpărat bilete la spectacol peste 150.000 de persoane. 

Avion F-16, trecând peste spectatori

×
Subiecte în articol: f-16 avion spectacol aviatic