x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a avariat o mașină

Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a avariat o mașină

de Redacția Jurnalul    |    08 Mar 2024   •   15:30
Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a avariat o mașină

Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a ajuns într-o parcare a aeroportului și a avariat o mașină. Incidentul a avut loc în California, SUA.

Un avion de linie al companiei United Airlines cu destinația Japonia a aterizat în siguranță la Los Angeles, joi, după ce a pierdut o anvelopă în timp ce decola din San Francisco, potrivit Sky News.

Pe aeroportul din Los Angeles au fost mobilizate numeroase mașini de pompieri. Avionul Boeing 777, cu 235 de pasageri și 14 membri ai echipajului, a aterizat în siguranță.

Compania United Airlines a transmis că avionul, construit în 2002, a fost proiectat să aterizeze în siguranță cu anvelopele lipsă sau deteriorate. Avioanele Boeing 777 au șase anvelope pe fiecare dintre cele două trenuri de aterizare principale.

La decolare, resturile de la anvelopa avionului au căzut într-o parcare de pe aeroportul internațional San Francisco. Nu au fost persoane rănite, dar o mașină a fost grav avariată. Administrația Federală a Aviației a demarat o anchetă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: avion decolare