x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avionul lui Arnold Schwarzenegger, aterizare de urgenţă!

Avionul lui Arnold Schwarzenegger, aterizare de urgenţă!

20 Iun 2009   •   00:00
 Avionul lui Arnold Schwarzenegger, aterizare de urgenţă!

Un avion la bordul căruia se afla guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a efectuat vineri seara o aterizare de urgenţă, din cauza detectării de fum în carlingă, a anunţat biroul de presă al guvernatorului.



Nici o persoană nu a fost rănită, iar guvernatorul a dat dovadă de calm, astfel că imediat el s-a conectat la reţeaua Twitter pentru a-şi împărtăşi experienţa, pe care a numit-o "o mică aventură", informează CNN, citat de Mediafax. El a inclus şi o fotografie a avionului în hangar.

"O mică aventură chiar în acest moment când avionul meu efectuează o aterizare de urgenţă. Toţi sunt în regulă, totuşi", a scris el.

Guvernatorul se deplasa spre Santa Monica, după un discurs susţinut la Mendota, California, în legătură cu efectele secetei asupra statului.

Avionul a fost deviat către aeroportul Van Nuys, după ce pilotul a anunţat că observă "fum care emană din panoul de comandă aflat în carlingă", a anunţat biroul de presă al lui Schwarzenegger, adăugând că nu existau semne vizibile de incendiu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe