x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avocatul doctorului Conrad Murray: Michael Jackson şi-a provocat singur moartea

Avocatul doctorului Conrad Murray: Michael Jackson şi-a provocat singur moartea

28 Sep 2011   •   07:43
Avocatul doctorului Conrad Murray: Michael Jackson şi-a provocat singur moartea

Ed Chernoff, avocatul doctorului Conrad Murray, cel care este acuzat ca i-ar fi administrat o doza mare de medicament regretatului artist Michael Jackson, sustine ca megastarul si-a “provocat singur moartea', iar acest lucru se va dovedi in urma probelor stiintifice, noteaza AFP.

“A actionat fara stiinta medicului, fara permisiunea lui, ignorandu-i sfaturile si acest lucru i-a provocat moartea. Suntem convinsi ca probele stiintifice vor arata ca, atunci cand doctorul Murray a iesit din camera, Michael Jackson si-a administrat singur o doza de propofol care, alaturi de Iorazepam, i-a provocat o adevarata furtuna in corp', a declarat avocatul Ed Chernoff.

Conrad Murray a recunoscut ca i-a administrat cantaretului propoful in dimineata in care acesta a murit, dupa ce ii daduse valium in timpul noptii si apoi Iorazepam si midazolam, doau anxiotice. De asemenea, acesta a marturisit ca a inceput sa trateze insomnia lui Michael Jackson cu propofol cu sase saptamani inainte sa moara, administrandu-i intravenos 50 mg in fiecare seara.

Doctorul personal al artistului este acuzat ca i-ar fi dat acestuia o doza prea mare dintr-un calmant extrem de puternic, care se administreaza de obicei doar in spitale, unde exista echipament pentru resuscitare. In plus, calmantul se administreaza intravenos, dar in cazul lui Michael Jackson a fost gasit in stomac.

×