x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama şi Warren Buffett s-au găsit rude!

Barack Obama şi Warren Buffett s-au găsit rude!

16 Dec 2009   •   00:00

Preşedintele american Barack Obama şi miliardarul Warren Buffett sunt veri de grad îndepărtat. Cei doi au ca strămoş comun un servitor ucenic din Franţa secolului al XVII-lea, notează Ancestry.com.



Site-ul, care se mândreşte cu cea mai mare bază de date genealogice online, a precizat că a descoperit o legătură între cei doi prin Mareen Duvall, care a emigrat în Maryland din Franţa, în anii 1650. Potrivit experţilor Ancestry.com, arată Agerpres, Duvall este cel de-al nouălea străbunic al lui Obama şi al şaselea în ceea ce-l priveşte pe Buffett. Mareen Duvall a cumpărat o proprietate în Anne Arundel County, Maryland, în 1659. A avut 12 copii şi prin urmare un număr mare de descendenţi.

Anathasia Tyler, expertă a Ancestry.com, a precizat pentru AFP că legătura între Obama şi Buffett a fost descoperită din întâmplare, în timpul unui studiu privind strămoşii miliardarului. La începutul acestui an, specialiştii site-ului au mai aflat că liderul de la Casa Albă are rădăcini germane şi este văr îndepărtat cu actorul Brad Pitt.

×
Subiecte în articol: externe