x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe BARAJUL APOCALIPSEI. Se întâmplă în fiecare an, într-o provincie din China. Vezi IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

BARAJUL APOCALIPSEI. Se întâmplă în fiecare an, într-o provincie din China. Vezi IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

23 Feb 2015   •   10:41
BARAJUL APOCALIPSEI. Se întâmplă în fiecare an, într-o provincie din China. Vezi IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

Par scene desprinse dintr-un film despre sfârşitul lumii, dar este cât se poate de real. În imaginile de mai jos veţi vedea o operaţiune care se întâmplă o singură dată pe an, lângă barajul Xiaolangdi de pe Râul Galben din provincia Henan, China.Mii de turişti se adună în fiecare an ca să vadă "spălarea nisipului".

În timpul acestei operaţiuni, cantităţi impresionante de apă sunt deversate pentru a curăţa barajul de sendimentele depuse de fluviul Galben şi a preveni inundaţiile, în Jiyuan, în provincia Henan din centrul Chinei.Cele mai citite articole:

Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)
Au scanat STATUIA LUI BUDDHA căutând pergamente ascunse. INCREDIBIL ce au găsit! (VIDEO)
DUMNEZEU ESTE FEMEIE! ULUITOAREA MARTURISIRE a unui preot care a trecut prin moarte clinica
Cum îşi dau intelectualii nevestele la schimb. Exclus graşii, agramaţii, bădăranii şi cocalarii
SECRETUL DIN CRIPTĂ! Ce au descoperit arheologii într-o CAPELĂ construită în 1520, pe vremea Dinastiei Tudorilor (VIDEO)
SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia

×