x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat arestat după ce soţia şi copilul său au fost găsiţi morţi într-un hotel de lux

Bărbat arestat după ce soţia şi copilul său au fost găsiţi morţi într-un hotel de lux

15 Ian 2018   •   12:51
Bărbat arestat după ce soţia şi copilul său au fost găsiţi morţi într-un hotel de lux

Un bărbat din Coreea de Sud a fost arestat, fiind suspectat de crimă, după ce soţia şi a fiul său au fost găsiţi decedaţi la hotelul de lux Ritz-Carlton, din Hong Kong, duminică dimineaţa, scrie The Guardian.

Poliţia a ajuns la hotel după ce a primit un apel, duminică dimineaţa, referitor la o femeie şi un bărbat, amândoi în vârstă de 42 de ani, care se ceartă.

Femeia şi băiatul, în vârstă de şase ani, au fost găsiţi decedaţi, în timp ce bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de crimă şi dus la spital, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie.

Se crede că suspectul, care părea inconştinet, a consumat alcool. Acesta avea răni minore la mâini şi pe faţă, potrivit declaraţiilor comandantului Chan Tsz-Leung.

Femeia a suferit mai multe tăieturi, cât şi o rană la gât provocată de cuţit. De asemenea, băiatul a fost găsit cu o rană la gât.

Poliţia a găsit la scena crimei un cuţit, potrivit declaraţiilor lui Chan. Motivul din spatele crimei nu este încă ştiut, în condiţiile în care suspectul se află în spital, într-o stare care nu-i permite să discute cu poliţia.

Publicaţia locală de ştiri locală, Apple Daily, a scris că cei doi, împreună cu fiul lor, s-au cazat la hotelul de cinci stele în urmă cu câteva zile.

O sursă care are cunoştinţe referitoare la anchetă a afirmat pentru AFP că un prieten al suspectului a avertizat autorităţile din Coreea de Sud că bărbatul are potenţial suicidal, cu puţin timp înainte de incident.

 

×
Subiecte în articol: coreea de sud hong kong ritz-carlton crima