x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Parlamentarii turci s-au bătut la propriu pe buget, cu pumni și picioare. Un deputat a ajuns în terapie intensivă

Parlamentarii turci s-au bătut la propriu pe buget, cu pumni și picioare. Un deputat a ajuns în terapie intensivă

de Andreea Tiron    |    07 Dec 2022   •   06:10
Parlamentarii turci s-au bătut la propriu pe buget, cu pumni și picioare. Un deputat a ajuns în terapie intensivă
Sursa foto: Hepta

O dezbatere parlamentară pe bugetului țării pentru 2023 s-a transformat într-o bătaie în toată regula  între membrii partidului de guvernământ și cei din opoziție. Politicienii și-au împărțit pumni și picioare, iar un deputat din opoziție a ajuns direct la terapie intensivă.

Parlamentarii partidului de guvernământ (AK Parti) și partidul de opoziție numit Partidul Iyi și-au împărțit  lovituri pentru a-și rezolva diferențele politice.

În centrul controversei s-a aflat membrul opoziției Huseyin Ors, care a fost grav rănit în timpul încăierarii.

Ca urmare, Ors, care suferă de probleme cu inima și are un stimulator cardiac, a fost dus la terapie intensivă în spital.

„Este o zi tristă pentru Marea Adunare Națională a Turciei și o zi rușinoasă pentru cei care au inițiat aceste atacuri”, a declarat parlamentarul Kursad Zorlu.

Ors a fost rănit la cap, iar sprânceana i-a fost despicată din cauza unui inel purtat de atacatorul său, Isik, un deputat al AKP, partid aflat la guvernare, formațiunea președintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×