x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, către jurnalişti: “Am convingerea că nu sunteţi pedofili”

Berlusconi, către jurnalişti: “Am convingerea că nu sunteţi pedofili”

25 Noi 2010   •   20:47

Berlusconi a vorbit despre dezinformare, subliniind că situaţii în care presa ar dezinforma sunt întâlnite şi în alte ţări, menţionând declaraţia preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy.

“Sarkozy s-a revoltat faţă de un jurnalist spunându-i: cred că eşti pedofil, am aflat din anumite rapoarte ale serviciilor secrete, am citit declaraţii ale unor procurori”, a explicat Berlusconi, subliniind că Sarkozy dorea să spună că “nu este nevoie de informaţii care dezinformează”.

La sfârşitul conferinţei de presă, Berlusconi a încheiat glumind: “Spor la treabă şi succes! Am convingerea intimă că niciunul dintre voi nu este pedofil”.

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a criticat jurnaliştii în legătură cu scandalul atentatului de la Karachi, spunând că şi el poate acuza un ziarist de pedofilie fără a avea dovezi. Sarkozy i s-a adresat unui jurnalist spunându-i: “Mi se pare că sunteţi pedofil, am cea mai intimă convingere”. Preşedintele francez a dorit astfel să arate că nimeni nu poate fi acuzat fără dovezi. (Mediafax)

×