x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilant negru al inundatiilor din Ucraina

Bilant negru al inundatiilor din Ucraina

05 Aug 2008   •   00:00

Un numar de 38 de persoane, printre care opt copii, si-au pierdut viata sau sint date disparute in urma inundatiilor devastatoare din vestul Ucrainei de la sfirsitul lui iulie, potrivit unui comunicat remis luni de Ministerul Sanatatii, a relatat RIA Novosti in pagina electronica.



Un număr de 38 de persoane, printre care opt copii, şi-au pierdut viaţa sau sînt date dispărute în urma inundaţiilor devastatoare din vestul Ucrainei de la sfîrşitul lui iulie, potrivit unui comunicat remis luni de Ministerul Sănătăţii, a relatat RIA Novosti în pagina electronică.

Comunicatul nu precizează numărul persoanelor care au murit. Bilanţuri anterioare indicau 31 de morţi, printre care şase copii. Un număr de 498 de persoane au fost rănite.

Mii de persoane au fost evacuate în urma furtunilor care au lovit vestul Ucrainei şi Republica Moldova în perioada 23-27 iulie. Sute de oraşe şi sate au fost inundate, 40.000 de case fiind afectate, în timp ce alte 2.000 sînt în continuare sub ape. Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a decretat stare de urgenţă pe o perioadă de trei luni.
    

×
Subiecte în articol: externe