x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilanțul deceselor după incendiul de la ATI, din spitalul din Turcia, a ajuns la 10

Bilanțul deceselor după incendiul de la ATI, din spitalul din Turcia, a ajuns la 10

20 Dec 2020   •   12:00
Bilanțul deceselor după incendiul de la ATI, din spitalul din Turcia, a ajuns la 10

Încă o persoană rănită în urma incendiului izbucnit într-o secţie de terapie intensivă COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep din sud-estul Turciei a murit, a anunțat, duminică, ministrul Sănătății, Fahrettin Koca. Bilanțul a ajuns la 10 decese.

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a scris, duminică, pe Twitter, că al zecelea pacient rănit de explozia urmată de incendiu de la un ventilator cu oxigen, a murit.

„Unul dintre pacienții noștri a murit în spitalul unde a fost transferat din cauza evenimentului trist care a avut loc la Gaziantep. Este al zecelea pacient decedat”, a scrie ministrul turc, pe Twitter. De asemenea, el a transmis condoleanțe familiilor decedaților.

Incendiul din secția de terapie intensivă a izbucnit sâmbătă din cauza unei explozii la un ventilator cu oxigen, care ajută bolnavii cu COVID-19 să respire.

Guvernatorul local a transmis într-un comunicat că alți pacienți care primeau tratament au fost transferați la spitalele din apropiere, potrivit Reuters.

Doi procurori din provincie au fost însărcinați să investigheze cauza exactă a producerii exploziei, a declarat procuratura locală.

 

×
Subiecte în articol: deces ati turcia