x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilderberg, în SUA: Cine va conduce America?

Bilderberg, în SUA: Cine va conduce America?

28 Mai 2012   •   20:03
Bilderberg, în SUA: Cine va conduce America?

Grupul elitelor care conduc lumea se va intalni anul acesta pe teritoriul Statelor Unite, fapt ce alimenteaza teoriile speculatiei privind alegerea presedintelui american

Dupa fiecare intalnire a grupului Bilderberg se intampla lucruri importante in lume. Iar cand, contrar obiceiului ca aceste intalniri sa se petreaca in locuri secrete, de lux, exclusiviste din Europa, au loc in America, atunci intalnirea are cu siguranta legatura cu alegerile prezidentiale din Statele Unite. Ultima oara cand s-a intamplat asa a fost in 2008, anul electoral cand Statele Unite si intreaga lume s-au ales cu Barack Obama.

Acum este iarasi an electoral in America, iar grupul Bilderberg se intalneste intre 30 mai si 3 iunie din nou in SUA, in statul Virginia, la Hotelul Westfield Marriott, comenteaza rt.com. Multi cred ca aici s-ar putea decide daca Obama va mai obtine un mandat prezidential sau in locul lui va veni alt presedinte ales. Este o chestiune care ii preocupa pe multi din randul celor care sunt convinsi ca lumea este condusa de o mana de oameni reuniti intr-un grup "conspirativ", care trage itele nevazute ale omenirii. Un raspuns clar nu a fost dat pana acum si poate nici nu va fi dat vreodata, insa vor exista cu siguranta voci care vor spune ca ceea ce se va intampla dupa aceasta apropiata reuniune, mai ales in America, cu ocazia viitoarelor alegeri prezidentiale, a fost, desigur, rezultatul discutiilor secrete din Virginia.

Se mai spune ca una dintre metodele "de lucru" preferate ale grupului Bilderberg consta in a-i invita pe viitorii sefi de stat sau de guvern la aceste intruniri secrete ale grupului. Se stie ca asa s-a intamplat cu presedintele George H.W. Bush (tatal fostului presedinte George W. Bush) in 1985, cu presedintele Bill Clinton in 1991, cu Tony Blair in 1993 sau cu Romano Prodi, fostul sef al Comisiei Uniunii Europene, in 1999. Asa s-a intamplat si cu Obama in 2008. Reuniunea grupului de la Bilderberg a avut loc tot in Virginia, la Chantilly, nu departe de Washington DC, in perioada 5-8 iunie in acel an. Obama si Hillary Clinton se aflau umar la umar in cursa pentru nominalizarea in cursa prezidentiala din partea Partidului Democrat. Si amandoi au disparut in ziua de 5 iunie 2008 in mod "misterios", pentru cateva ore, "undeva in zona Washingtonului", dupa cum a relatat apoi presa americana, care a tras concluzia ca au fost amandoi, cu siguranta, la intalnirea cu cei din "Bilderberg". Iar ceea ce a fost dupa aceea se stie. Dupa doua zile de la intalnire, Hillary a abandonat cursa in favoarea lui Obama, spunand ca il va sustine in continuare, iar el a castigat alegerile si a numit-o pe Hillary sefa a diplomatiei americane, adica secreatar de stat.

Americanii abia asteapta sa afle acum care dintre "prezidentiabili" va calca pe-acolo, ca sa stie cine le-ar putea fi presedinte.
Daca la inceput era cat se poate de "ermetic", cu timpul, grupul de la Bilderberg a inceput sa mai comunice din cand in cand si cu "exteriorul". De pilda, si-a facut site oficial pe internet, www.bilderbergmeetings.com, pe care se prezinta ca fiind "Bilderberg Meetings", un club (format – n.r.) "numai pe baza de invitatii", constituit din aproximativ 140 de persoane, dintre cele mai puternice si reprezentative din lume, din diferite medii: finante, afaceri, comert, petrol, politica, arte, stiinta, capete incoronate, mass-media ... Iar singura activitate a selectului grup pare sa fie "Conferinta" sa anuala, la care nu se voteaza nimic, nu se decide nimic si nu se emite nici un comunicat de presa.

×