x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bob Corker: Casa Albă este "un centru de îngrijire pentru adulţi"

Bob Corker: Casa Albă este "un centru de îngrijire pentru adulţi"

09 Oct 2017   •   14:36
Bob Corker: Casa Albă este "un centru de îngrijire pentru adulţi"

Relaţia dintre Donald Trump şi influentul senator republican Bob Corker a ajuns la un alt nivel, după ce republicanul a descris Casa Albă ca fiind “un centru de îngrijire pentru adulţi” şi a avertizat că preşedintele Donald Trump riscă să conducă Statele Unite ale Americii “pe drumul celui de-Al Treilea Război Mondial”, scrie The Guardian.

Relaţia dintre cei doi s-a înrăutăţit în momentul în care Donald Trump l-a acuzat pe senatorul Bob Corker, care se pensionează, că “nu a avut curajul” să participe la realegeri. Trump a mai afirmat că Corker l-a “implorat” să îi ofere sprijinul la realegeri. “A mai vrut să fie secretar de stat. Am spus ‘NU, MULŢUMESC!’”, a mai scris Trump pe Twitter. “Acesta este în mare parte responsabil pentru teribilul acord cu Iranul!”.

“Preşedintele l-a chemat pe Senatorul Corker, luni după-amiază, i-a cerut să-şi reconsidere decizia de a nu participa la realegeri şi a reafirmat că îl va susţine , aşa acum a făcut-o în mai multe rânduri”, a spus şeful de personal al lui Corker, Todd Womack, contrazicând, astfel, declaraţiile preşedintelui SUA.

Corker a fost luat în considerare atât pentru poziţia de vice-preşedinte, cât şi pentru cea de secretar de stat şi a fost un aliat cheie în timpul campaniei lui Trump din 2016. Din cel moment a devenit un critic vocal al lui Donald Trump.

×
Subiecte în articol: donald trump casa alba bob corker