x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bomba lui Trump ar fi actele de divorţ ale soţilor Obama

Bomba lui Trump ar fi actele de divorţ ale soţilor Obama

24 Oct 2012   •   14:20
Bomba lui Trump ar fi actele de divorţ ale soţilor Obama
Sursa foto: ANDREW REDINGTON / AFP

Miliardarul american Donald Trump, suporter înfocat al republicanilor, în speță al lui Mitt Romney, a postat ieri pe contul său de Twitter un mesaj prin care anunță că va face o dezvăluire despre Barack Obama, care ar putea decide soarta alegerilor din SUA.

Trump susţine că Brack Obama şi Michelle au vrut să divorţeze la un moment dat în timpul căsniciei lor de 20 de ani, miliardarul susţinând că "a dezgropat" actele.

Miercuri, investitorul Douglas Kass, care apare în acelaşi talk show cu Trump pe CNBC, "Squawkbox", a scris pe contul său de Twitter că "Donald Trump va anunţa că a dezgropat actele de divorţ dintre preşedinte şi soţia sa".

Purtătorul de cuvânt al miliardarului american a spus despre mesajul de pe Twitter că "tot ce ştim este că va anunţa pe contul său de Twitter sau de Facebook, dar nu se ştie la ce oră".

Trump este cel care a lansat și atacul de acum patru ani asupra lui Obama, prin care a fost contestată veridicitatea certificatului de naștere al candidatului democraților. Obama l-a luat în derâdere în aprilie 2011, după ce a postat dovada autenticității certificatului pe site-ul Președinției, cerându-i să se concentreze pe probleme mai „spinoase”, cum ar fi „oare chiar am trucat aselenizarea?”. Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 6 noiembrie.

Barack Obama şi Michelle sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au două fiice, Malia, în vârstă de 14 ani, şi Sasha, în vârstă de 11 ani.

×