x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bono și Madonna, printre numele celor acuzați de evaziune fiscală în dosarul Paradise Papers

Bono și Madonna, printre numele celor acuzați de evaziune fiscală în dosarul Paradise Papers

06 Noi 2017   •   15:33
Bono și Madonna, printre numele celor acuzați de evaziune fiscală în dosarul Paradise Papers

Nu doar politicienii apar în noul dosar Paradise Papers, dosar rezultat în urma unei ample anchete jurnalistice. Printre numele celebre din show biz-ul de peste ocean se află Bono, Madonna și actrița Keira Knightley.

Informațiile au fost publicate duminică de către International Consortium of Investigative Journalists și dezvăluie nume dintre cele mai răsunătoare din lumea politicii, afacerilor și show-biz-ului. Printre politienii celebrii se numără Wilbur Ross, Rex Tillerson (amândoi din cabinetul lui Donald Trump) și regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Bono, pe numele său real Paul Hewson, este co-proprietar al unul mall din Lituania după ce a investit printr-o companie care își are sediul în Malta.

Elisabeta a II-a a investit milioane de dolari într-un fond aflat în Cayman Islands, fond despre care publicul nu a fost informat.

Wilbur Ross, secretar de stat al departamentului comerțului din SUA, este în posesia unui pachet de acțiuni a unei companii de transport care a primit mai mult de 68 de milioane de dolari de la o companie energetică rusă la care coproprietar este ginerele lui Vladimir Putin.

Sursa: nydailynews.com

×