x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bush a rămas fără ceas

Bush a rămas fără ceas

de Delia Zahareanu    |    13 Iun 2007   •   00:00
Bush a rămas fără ceas
Sursa foto: JIM WATSON/

Preşedintele american a rămas duminică fără ceas in timpul unei băi de mulţime dintr-o localitate albaneză, lăngă Tirana, la doar două zile după ce maşina prezidenţială a făcut pană la Roma. Casa Albă neagă incidentul din Albania, in vreme ce presa face titluri de senzaţie.

Deşi l-au intămpinat ca pe un erou salvator, albanezii nu s-a sfiit să-l "uşureze" puţin pe preşedintele american, G.W. Bush, de ceasul de mănă pe care-l purta in timpul băii de mulţime de duminică din localitatea Fushe Kruje. Insă Casa Albă a refuzat să confirme acest fapt. Cu toate acestea, pe site-ul YouTube exis tă inregistrarea unui buletin de ştiri de la o televiziune albaneză care il prezintă in primele cadre ale unui material pe preşedintele american cu ceasul la incheietura măinii stăngi, acesta dispărănd după ce Bush a inceput să dea măna cu mulţimea frenetică. Mulţi dintre albanezi il străng de incheieturi şi de antebraţe pe liderul de la Casa Albă, făcănd greu de urmărit momentul in care s-ar fi intămplat incidentul. Este prima vizită oficială a unui lider american in Albania, de aici şi discreţia asupra subiectului, afişată de Administraţia prezidenţială referitor la incidentul cu ceasul.

ADULAŢIE. In duminica vizitei preşedintelui SUA in Albania, in localitatea Fushe Kruje, liderul american s-a intălnit şi cu un grup de oameni de afaceri locali, la o cafenea din oraş. După terminarea vizitei, un adevărat pelerinaj s-a desfăşurat la acea adresă, mulţi oameni dorind să atingă scaunul pe care a stat şeful Casei Albe, mai relatează Hotnews. The Times comentează ironic că preşedintele ar fi trebuit să consulte sfaturile elementare de călătorie in Balcani şi să fi avut grijă de lucrurile sale.

×
Subiecte în articol: externe