x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Camilla va fi „Regină” sau „Regină consort”? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui

Camilla va fi „Regină” sau „Regină consort”? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui

11 Sep 2022   •   10:35
Camilla va fi „Regină” sau „Regină consort”? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui
Sursa foto: HEPTA

Chestiunea dacă familiile regale se vor referi vreodată la Camilla ca fiind „Regina”, mai degrabă decât „Regina consort”, ar putea fi luată în considerare în viitor, a declarat purtătorul de cuvânt al Regelui, scrie The Guardian.

Din punct de vedere tehnic, Camilla este Majestatea Sa Regina, în calitate de soție a Regelui, dar în informările și declarațiile lor, Palatul Buckingham s-a referit până acum la ea ca Regina consort.

Întrebat dacă Camilla va fi cunoscută întotdeauna ca Regina consort, un purtător de cuvânt al regelui nu a exclus o schimbare. El a adăugat, totuși, că cei doi - Camilla și Charles - se concentrează acum asupra evenimentelor din următoarea săptămână și jumătate.

„Regele și Regina consort sunt concentrați să treacă peste aceste 10 zile care urmează”, a spus purtătorul de cuvânt al Regelui.

„Cred că cei care au văzut-o ieri (vineri - n.r.) pe regina consoartă întâlnindu-se în mod emoționant cu oamenii din fața Palatului Buckingham știu cât de emoționată este în acest moment și aceasta este concentrarea ei, așa că aceasta va fi o întrebare pentru viitor”.

(sursa: Mediafax)

×