x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cancerul loveşte din nou familia lui Celine Dion

Cancerul loveşte din nou familia lui Celine Dion

29 Sep 2016   •   17:33
Cancerul loveşte din nou familia lui Celine Dion

După ce şi-a pierdut soţul şi fratele, răpuşi de cancer, cântăreaţa canadiană Celion Dion trăieşte o nouă experienţă nedorită, după ce sora ei a fost diagnosticată cu cancer la gât, relatează ziarul spaniol ABC. 

Anul 2016 nu a început deloc bine pentru Celine: la 14 ianuarie, artista anunţa moartea soţului său, după o luptă lungă şi curajoasă cu cancerul. Două zile mai târziu a murit unul dintre fraţii săi, Daniel Dion, 59 de ani, tot de cancer. În septembrie a murit soţul surorii sale Liette, Guy Poirier, tot de cancer. 

Acum Céline trece din nou prin momente foarte grele. O nouă boală incurabilă a lovit familia sa, după ce una dintre surorile sale a fost diagnosticată cu cancer de gât în stare avansată. 

Cântăreaţa a făcut acest anunţ ziarului The Stopru, dar a preferat să nu spună care dintre surorile sale este bolnavă pentru a o ţine departe de mass-media şi de a înfrunta cât mai liniştită această boală. 

Această boală cumplită este prezentă în viaţa artistei de mulţi ani. În 2003, cântăreaţa a pierdut prima fiinţă iubită din cauza cancerului, tatăl ei, care a înfiinţat centrul "La Maison-Adhemar Dion", pentru bolnavii în fază terminală din Canada.. AGERPRES

×
Subiecte în articol: celine dion cancer