x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni-Sarkozy, acuzată de "bădărănie"

Carla Bruni-Sarkozy, acuzată de "bădărănie"

10 Iul 2009   •   00:00

Cotidianul Il Giornale, din cadrul trustului de presă al familiei premierului italian Silvio Berlusconi, o acuză pe Carla Bruni, soţia preşedintelui francez, de "bădărănie", pentru că a lipsit de la întâlnirile organizate pentru soţiile liderilor G8, a relatat AFP.



"Doamna Sarkozy a lipsit, fără ruşine, de la toate întâlnirile, începând de la cea cu Papa Benedict al XVI-lea şi până la cea cu sinistraţii cutremurului", a scris Il Giornale. "Cineva ar trebui să-i spună Primei Doamne a Franţei că snobismul exagerat la noi se numeşte bădărănie", a subliniat cotidianul.

Presa italiană, în special cea de dreapta, o critică pe soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, care este de origine italiană, pentru că l-a susţinut pe fostul terorist de stânga Cesare Battisti, refugiat în Brazilia şi a cărui extrădare este cerută de Italia. "Voia, oare, să pară ea cea mai bună de la summit? Făcând ceea ce face, rămâne ceea ce este. Doar cea mai «sexy»", conchide publicaţia, cu un joc de cuvinte între "buona" (bună) şi "bona" (sexy). (MFM)

×
Subiecte în articol: externe