x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni Sarkozy mai vrea un băiat

Carla Bruni Sarkozy mai vrea un băiat

de Sînziana Stancu    |    06 Dec 2010   •   20:29

Dorinţa fierbinte a Carlei este să mai facă un copil şi să fie neapărat băiat. Intenţia ei a fost mărturisită cu ocazia vizitei la cetatea imperială Fatehpur Sikri, unde se afla cu Nicolas Sarkozy, cu una dintre prietenele ei, Christine Ockrent, şi cu fostul manechin Farida Khelfa.

Deşi dorinţa a fost dezvăluită în secret gardianului templului, acesta nu a putut rata ocazia nesperată de a căpăta popularitate, aşa că a dezvăluit-o publicului. Oricum, Carla este vedeta vizitei preşedintelui Nicolas Sarkozy în India. De trei ori s-a rugat Carla pentru îndeplinirea acestei dorinţe către şeful religios al templului, aşa cum a scris The Telegraph India şi cum a difuzat canalul de televiziune NDTV.

Evident, ştirea a ajuns la Elysee, unde sunt şi mai multe semne de întrebare. Nu se ştie încă dacă dorinţa este rodul unui proiect de familie al soţilor Sarkozy sau dacă este realitate şi Carla ar fi deja însărcinată, dar nu ar fi aflat sexul viitorului copil şi astfel dorinţa repetată de trei ori în India ar viza numai preferinţa ei pentru un fiu. În Franţa au apărut şi speculaţii pe această temă, cei mai mulţi gândindu-se că un nou-născut băiat în familia preşedintelui i-ar spori şansele de a obţine un nou mandat prezidenţial la viitoarele alegeri. Carla mai are un fiu din prima căsătorie.

×