x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni, vizibil însărcinată, a întâmpinat soţiile liderilor din G8.

Carla Bruni, vizibil însărcinată, a întâmpinat soţiile liderilor din G8.

de Marina Constantinoiu    |    26 Mai 2011   •   13:40

Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a carei sarcina era vizibila in rochia ei alba si larga, a intampinat joi la Deauville (nord-est) sotiile mai multori lideri ai statelor G8, pe care le-a invitat la dejun, relateaza AFP.

Pal Sarkozy, tatal presedintelui francez, a anuntat la data de 17 mai ca Prima Doamna a Frantei este insarcinata. Sarcina, insa, nu a fost confirmata oficial.
Intampinand oaspetii, Carla Bruni-Sarkozy si-a deschis surazatoare bratele lasand sa se intrevada rotunjimile unei sarcini, eliminand, astfel, nevoia unei confirmari oficiale a vestii.

Carla Bruni-Sarkozy trebuie sa se ocupe de un program de lucru incarcat dedicat sotilor si sotiilor liderilor statelor G8. In cursul dupa-amiezii de joi este prevazuta o sedinta de lucru privind lupta contra analfabetismului, cauza pentru care ea a creat in 2009 o fundatie care-i poarta numele.

La reuniune participa Maria Barroso, sotia presedintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, Laureen Harper, sotia premierului canadian Stephen Harper, Geertrui Windels, fotia presedintelui UE Herman Van Rompuy si Svetlana Medvedeva, sotia presedintelui rus Dimitri Medvedev.

Vineri, in cea de-a doua zi a summitului, Carla Bruni-Sarkozy le va propune invitatilor un dejun consacrat protejarii de SIDA a mamelor si a copiilor. Dejunul va avea loc intr-un restaurant la malul marii, la Deauville.

×