x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

de Mediafax    |    12 Mar 2012   •   12:43
Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

Miliardarul mexican Carlos Slim finanteaza un post de televiziune online, care va difuza, printre altele, si o emisiune de interviuri cu celebrul Larry King, se afirma intr-un comunicat postat pe site-ul noului post TV, informeaza MEDIAFAX, care citeaza Reuters.

Acest post TV online, care se va numi Ora.tv, va difuza emisiuni la cerere si va produce "o gama larga de programe care vor depasi formatele traditionale", afirma acelasi comunicat.

Compania America Movil, detinuta de Carlos Slim si, totodata, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din lume, va finanta noul post TV online, care va fi condus de Jon Housman.

Jon Housman a fost directorul diviziei online a companiei News Corporation, detinuta de Rupert Murdoch.

Agentia Reuters anunta in luna ianuarie faptul ca miliardarul mexican Carlos Slim, declarat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, si Larry King se afla in negocieri pentru a lansa un parteneriat in domeniul media.

Carlos Slim este principalul furnizor de televiziune cu plata din America Latina, unde ofera servicii de televiziune prin cablu si satelit pentru aproximativ 13 milioane de clienti. Magnatul mexican detine si actiuni la New York Times Co.

Postul Ora.tv va fi lansat in acest an, insa data de lansare nu a fost deocamdata anuntata.

×
Subiecte în articol: online televiziune internet carlos slim