x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Caz CIUDAT în China. Ce au descoperit medicii în gura unui băiat. "Îşi ataca colegii. Nu are niciun prieten!"

Caz CIUDAT în China. Ce au descoperit medicii în gura unui băiat. "Îşi ataca colegii. Nu are niciun prieten!"

23 Dec 2012   •   10:09
Caz CIUDAT în China. Ce au descoperit medicii în gura unui băiat. "Îşi ataca colegii. Nu are niciun prieten!"

Unui băiat din China, în vârstă de 16 ani, i-au crescut doar dinţii frontali de sus, foarte ascuţiţi, exact ca cei ai unui vampir. Sunt singurii dinţi care i-au crescut. Mama tânărului spune că fiul el este din ce în ce mai izolat şi că îi atacă pe colegii care se uită insistent la dinţii lui sau şuşotesc atunci când îl văd, scrie The Sun.

Wang Hui şi-a dus fiul, pe Wang Pengfei, la începutul săptămânii, la un spital din municipalitatea Chongqing, în sud-vestul Chinei. Nu a fost singura vizită la medici. Femeia încearcă de mult timp să rezolve această problemă, însă medicii chinezi nu au niciun raspuns pentru ea.

Mai multe fotografii AICI

Tot ce i-au putut spune specialiştii de la South West Hospital după ce au studiat radiografia băiatuli ei a fost că Pengfei va putea fi operat când va deveni adult. O asemenea operaţie care îl va scăpa de "dinţii de vampir" costă în jur de 70.000-80.000 de yuani (aproximativ 10.000 de euro).

Wang a povestit că dinţii au schimbat şi caracterul, Penfei devenind din ce în ce mai izolat şi agresiv cu colegii de clasă care se uită la el cu insistenţă sau care vorbesc în şoaptă pe seama lui.

"Nu are prieteni şi în dă din ce în ce mai mult seama cât de diferit este faţă de ceilalţi copii", a mai spus cu tristeţe mama băiatului.





×