x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce a aflat aceasta femeie despre logodnicul ei de pe Facebook. "Sunt în stare de şoc de-atunci"

Ce a aflat aceasta femeie despre logodnicul ei de pe Facebook. "Sunt în stare de şoc de-atunci"

19 Aug 2013   •   11:07
Ce a aflat aceasta femeie despre logodnicul ei de pe Facebook. "Sunt în stare de şoc de-atunci"
O femeie din Marea Britanie a crezut că şi-a găsit, în sfârşit, dragostea vieţii atunci când l-a întâlnit pe Simon Marshall.

Naomi s-a îndrăgostit imediat de bărbatul în vârstă de 40 de ani, chiar în ziua în care acesta şi-a făcut un tatuaj pe spate cu numele ei. Cei doi vorbeau deja de nuntă până într-o zi când Naomi a primit pe Facebook un mesaj care i-a provocat un adevărat şoc. O femeie, Michelle Wanstall, i-a spus că iubitul ei era, de fapt, un escroc sentimental.

Cele două s-au întâlnit, iar Naomi a aflat care este adevarata faţă a bărbatului pe care îl iubea cu disperare. Simon încă era căsătorit cu Marie, o femeie care avea doi copii împreună cu el şi de care se desparţise în 2010. În acea perioada a cunoscut-o pe Michelle, iar după câteva luni a cerut-o în căsătorie. Dar în paralel a început o relaţie şi cu Sarah, o femeie cu şapte ani mai mare, pe care, de asemenea, a cerut-o de soţie.

În timp ce cele două femei pregăteau nunţile, Simon a cunoscut-o pe Naomi, despre care a spus că a iubit-o cu adevărat. Dar a păstrat şi celelalte două legături cu Michelle şi Sarah.

Potrivit The Mirror, toată povestea a ieşit la lumină în ziua în care Michelle l-a reclamat la poliţie pentru că Simon îi golise toate conturile. Tot ea a căutat informaţii despre Simon şi a aflat şi despre celelalte relaţii.


×
Subiecte în articol: logodnic facebook inselat escrocherie