x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce a făcut un gunoier după ce a câştigat 9,7 milioane de lire sterline la LOTO

Ce a făcut un gunoier după ce a câştigat 9,7 milioane de lire sterline la LOTO

09 Iul 2013   •   09:10
Ce a făcut un gunoier după ce a câştigat 9,7 milioane de lire sterline la LOTO
În urmă cu 11 ani a câştigat marele premiu la loterie şi mult timp a trăit asemenea unui star rock.

Michael Carroll, din Marea Britanie, avea 19 ani şi era muncitor la salubrizare când a câştigat la Loto suma de 9,7 milioane de lire sterline. Peste noapte s-a transformat din gunoier în rege. În următorii ani şi-a cheltuit banii pe maşini, droguri şi băutură şi a făcut închisoare de două ori pentru scandal. Şi de parca n-ar fi fost suficient, soţia lui a divorţat de el.

După 11 ani, Michael a fost nevoit să se angajeze din nou, câştigând un salariu de aproximativ 800 de lire sterline pe lună, bani care abia îi ajung pentru chirie şi mâncare.

Cu toate acestea, el spune că acum este mai fericit decât oricând. “Medicii şi prietenii mi-au spus că mai aveam de trăit şase luni dacă mai continuam cu drogurile şi alcoolul”, spune el.

Potrivit Daily Mail, în anul 2002, după ce a câştigat premiul cel mare la Loto, Michael a împărţit patru milioane de lire sterline familiei şi prietenilor, iar restul de bani i-a risipit pe droguri, pariuri, prostituate şi alcool. Ajunsese să bea şi câte două sticle de votcă pe zi. Acum, bărbatul împachetează biscuiţi într-o fabrică din Scoţia.


×
Subiecte în articol: milionar gunoier loterie castig