x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce a facut un tanar dupa ce s-a trezit cu peste 1.5 milioane de euro in cont!

Ce a facut un tanar dupa ce s-a trezit cu peste 1.5 milioane de euro in cont!

24 Mar 2015   •   19:00
Ce a facut un tanar dupa ce s-a trezit cu peste 1.5 milioane de euro in cont!

Un tanar scotian, deh, ironia sortii, a avut o adevarata surpriza in momentul in care a descoperit peste noapte ca in contul sau bancar isi gasisera adapost 1.25 milioane de lire sterline, echivalentul a 1.7 milioane de euro.

La numai 21 de ani el si-a facut planuri despre cum, cu cine si pe ce avea sa cheltuiasca parte din banii respectivi, totusi a fost destul de precaut sa nu se atinga de ei pana in momentul in care banca nu avea sa identifice provenienta sumei respective, si mai ales sa verifice daca nu cumva la mijloc era o greseala.

Zece zile mai tarziu a venit si explicatia, viramentul fusese facut de o companie de investitii, si evident era vorba de o eroare.
"Am fost socat la inceput. E ciudat si putin infricosator sa te afli intr-o asemenea situatie, sa-ti verifici contul si sa descoperi ca ai 1.25 milioane de lire. Am stat si m-am gandit la toate lucrurile pe care as fi putut sa cheltuiesc banii, dar citisem mai multe povesti despre oameni care au avut probleme pentru ca s-au atins de niste bani care nu erau ai lor", a povestit britanicul pentru Daily Mirror.

In urma gazduirii banilor in cont, tanarul a primit o dobanda de 210 lire sterline cu care s-a declarat cat se poate de multumit.

×