x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce artişti vor concerta la Jubileul de diamant al reginei Elizabeta a II-a (VIDEO)

Ce artişti vor concerta la Jubileul de diamant al reginei Elizabeta a II-a (VIDEO)

02 Iun 2012   •   06:13
Ce artişti vor concerta la Jubileul de diamant al reginei Elizabeta a II-a (VIDEO)

Shirley Bassey, Elton John si Paul McCartney se numara printre artistii de prim rang care si-au confirmat participarea la concertul extraordinar organizat in luna iunie la Londra, pentru a marca jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a.

Evenimentul, care este un joint venture intre BBC si Gary Barlow, va avea loc in apropiere de Queen Victoria Memorial din fata Palatului Buckingham, informeaza bbc.co.uk, potrivit Mediafax. Gary Barlow, unul dintre membrii grupului Take That, spune ca acest concert "va transcede multe decenii de muzica".

La acest concert vor mai participa si alti artisti prestigiosi, precum Tom Jones, Annie Lennox, Cliff Richard, Jessie J, Alfie Boe, Jools Holland, Lang Lang, Madness si Ed Sheeran. Organizatorii au precizat ca vor anunta si alte nume in zilele si saptamanile viitoare.

Concertul va fi difuzat in direct de BBC One, BBC One HD si BBC Radio 2 in Marea Britanie si va putea fi urmarit de alte milioane de persoane din intreaga lume. Telespectatorii din Statele Unite vor putea sa il urmareasca, a doua zi, pe reteaua de televiziune ABC.

×