x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce joc video era OBSESIA ucigașului din Connecticut, care a omorât 20 de preșcolari cu sute de gloanțe

Ce joc video era OBSESIA ucigașului din Connecticut, care a omorât 20 de preșcolari cu sute de gloanțe

19 Dec 2012   •   16:47
Ce joc video era OBSESIA ucigașului din Connecticut, care a omorât 20 de preșcolari cu sute de gloanțe

 Adam Lanza, ucigașul de 20 de ani din Newtown, Connecticut - SUA, autorul masacrului în care și-au pierdut viața 26 de persoane, dintre care 20 de preșcolari, a fost obsedat de un foarte popular joc video. Lanza juca, foarte des, Call of Duty, pe XBox. Ucigașul a încercat să șteargă urmele activităților sale, din care anchetatorii să poată deduce mobilul crimelor. Astfel, conform The New York Times, Lanza și-a distrus hard-disk-ul calculatorului. El nu avea cont pe rețelele de socializare, ceea ce îngreunează conturarea profilului său. Totuși, dacă a intrat pe internet și a urmărit anumite site-uri, atunci nu va rămâne complet necunoscut. În plus, jucând Call of Duty online, este posibil să fi conversat cu partenarii de joc, iar mesajele respective sunt stocate și pot fi accesate de anchetatori.
Conform unor studii recente, Call of Duty este între jocurile care, jucat timp de o oră o dată la trei zile este de ajuns pentru determinarea unui comportament agresiv.

×
Subiecte în articol: call of duty adam lanza