x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce surpriză a avut o mamă după ce a născut în taxi!

Ce surpriză a avut o mamă după ce a născut în taxi!

19 Sep 2013   •   22:39
Ce surpriză a avut o mamă după ce a născut în taxi!
Sursa foto: © Evening Gazette

După ce a simţit că a intrat în travaliu, o britanică a fost forţată să apeleze la serviciile unui taxi pentru a ajunge la spital. Dar, chiar în timp ce şoferul parca în faţa maternităţii, femeia a născut un băieţel perfect sănătos, chiar pe bancheta din spate a taxiului.

Mama şi băieţelul au fost externaţi din spital chiar în aceeaşi zi. Surpriza cea mare a venit în ziua următoare, când s-a trezit la uşă cu şoferul taxiului, care nu venise s-o felicite, ci să-i prezinte o notă de plată, pentru cele două zile de activitate pierdute din cauza faptului că bancheta maşinii sale a avut nevoie să fie curăţată.
De altfel, femeia spune că îşi aminteşte momentul în care a născut, exact atunci când ajunseseră în cele din urmă în faţa maternităţii. În ciuda faptului că efortul travaliului şi starea de anxietate generată de nesiguranţa privind sănătatea bebeluşului, o adusere aproape de disperare, calm, şoferul taxiului i-a spus soţului ei că le va aduce nota de plată pentru curăţarea maşinii.

I-au putut oferi doar o parte din bani, veniturile familiei respective fiind la un nivel extrem de redus, amândoi părinţii fiind asistaţi social. Impasibil, şoferul a promis că revine şi după restul de bani.
dailymail.co.uk

×