x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Iubiri din liceu: Cerere în căsătorie după 60 de ani

Iubiri din liceu: Cerere în căsătorie după 60 de ani

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2023   •   11:00
Iubiri din liceu: Cerere în căsătorie după 60 de ani

Un bărbat și-a reînceput povestea de dragoste cu iubita sa din liceu, la 60 de ani după ce s-au cunoscut, și a surprins-o cu o propunere emoționantă la aeroport.

Povestea de dragoste din adolescență a renăscut după 60 de ani, când Thomas și-a găsit iubita din liceu, Nancy. După săptămâni de conversații la telefon, Thomas a organizat o surpriză de neuitat pentru Nancy atunci când ea a ajuns în Florida pentru a-l întâlni. Cu un gest romantic, Thomas s-a pus în genunchi la aeroport și a cerut-o în căsătorie, momentul fiind înregistrat și devenind viral pe TikTok. Emoționată, Nancy a spus "da", iar cuplul a fost aplaudat de cei din jur, potrivit Daily Mail.

Medicul pe nume Thomas și viitoarea sa soție, Nancy, s-au îndrăgostit în urmă cu aproape șase decenii, când erau adolescenți. Povestea lor de dragoste nu a funcționat la vremea respectivă și au pierdut legătura.

Dar după ce s-au reîntâlnit luna trecută, foștii îndrăgostiți și-au dat repede seama că sentimentele lor unul pentru celălalt s-au păstrat. Cuplul de vârstnici a petrecut aproape trei săptămâni vorbind ore întregi la telefon înainte ca Nancy să decidă să zboare la Thomas, în Florida. Dar când a coborât din avion în Tampa, a fost uimită să îl găsească pe Thomas într-un genunchi. Acesta i-a ținut un discurs sincer înainte de a o cere în căsătorie.

În clipul, distribuit de una dintre pacientele sale, pe nume Jojo, Thomas - îmbrăcat la costum - poate fi văzut așteptând nervos sosirea lui Nancy, cu un zâmbet larg pe față. După ce a văzut-o, i-a înmânat un buchet de trandafiri și i-a dat un sărut tandru înainte de a scoate inelul.

„Draga mea Nancy, au trecut 60 de ani de când ne-am întâlnit, 56 de ani de când am ieșit împreună, 10 ani de când te-am văzut ultima dată și 20 de zile de când am început asta”, a spus el, cu vocea tremurândă de emoție.

„Tu ai fost mereu cea de care am fost îndrăgostit, încă de pe vremea când erai majoretă. Îmi aduci zâmbetul pe față, îmi faci inima să tresară”.

Nancy, care a început să plângă, a spus rapid „da”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cerere casatorie iubire liceu