x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul: Cerere în căsătorie, zădărnicită de un bizon

Viața bate filmul: Cerere în căsătorie, zădărnicită de un bizon

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   15:15
Viața bate filmul: Cerere în căsătorie, zădărnicită de un bizon
Sursa foto: Hepta

Un bărbat a încercat să-și ceară iubita în căsătorie înainte ca aceasta să fie atacată de un bizon. A încercat din nou câteva ore mai târziu, la spital. „Fără nicio ezitare, am spus da!".

O femeie din Phoenix, Arizona, s-a logodit de curând în spital, după ce planurile inițiale de cerere în căsătorie ale logodnicului ei au fost zădărnicite de un bizon, scrie Insider.

Timp de aproximativ un an, Amber Harris, în vârstă de 47 de ani, s-a pregătit să viziteze Parcul Național Yellowstone împreună cu fiica sa Rylee Eckblad și cu iubitul ei, Chris Whitehill. Bărbatul plănuia să o ceară în căsătorie pe un pod din cel mai mare parc național din Statele Unite.

Planuri au luat o întorsătură nefericită luni, când cuplul a întâlnit doi bizoni. Harris a relatat că unul dintre bizoni se afla la aproximativ 50 de metri distanță. Animalul s-a rostogolit pe pământ „ca un câine" înainte de a se ridica și a început să alerge spre Harris.

Serviciul Parcurilor Naționale (NPS) a declarat într-un comunicat de presă că bizonul a atacat-o pe Harris, care a suferit „răni semnificative la piep și abdomen".

Harris a scris pe Facebook că a suferit șapte fracturi ale coloanei vertebrale, „plămâni perforați" și „vânătăi peste tot": „Slavă Domnului, toate organele vitale arată bine", a scris ea.

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Idaho, unde, în aceeași seară, Whitehill a îngenuncheat lângă pat și i-a cerut să îi fie soție.

„Fără nicio ezitare, am spus da!", a scris ea.

Cuplul a lansat o campanie pentru a strânge bani pentru a acoperi facturile medicale.

NPS a precizat că incidentul rămâne în curs de investigare.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bizon SUA cerere in casatorie