x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe China: O bătrănă superstiţioasă a întârziat decolarea unui avion, după ce a aruncat monede spre motorul aeronavei

China: O bătrănă superstiţioasă a întârziat decolarea unui avion, după ce a aruncat monede spre motorul aeronavei

28 Iun 2017   •   11:12
China: O bătrănă superstiţioasă a întârziat decolarea unui avion, după ce a aruncat monede spre motorul aeronavei

O chinezoaică vârstnică a întârziat marţi pentru câteva ore decolarea unui zbor de pe Aeroportul Internaţional Pudong din Shanghai după ce a aruncat cu mai multe monede spre unul dintre motoarele aeronavei "pentru noroc", informează CNN. 

Bătrâna în vârstă de 80 de ani, identificată drept "Qiu", a aruncat cu monedele în timp ce aştepta să se îmbarce la bordul unei aeronave a companiei China Southern Airlines, care efectua un zbor între Shanghai şi Guangzhou. 

Potrivit CNN, opt monede nu şi-au atins ţinta, însă una a reuşit să pătrundă în interiorul motorului avionului Airbus A320. 

Stafful avionului a fost informat de către ceilalţi pasageri care au văzut ce s-a întâmplat şi a procedat la o examinare completă a motorului, după evacuarea celor 150 de călători. Într-un final, moneda a fost recuperată, iar avionul ajuns cu bine la destinaţie cu o întârziere de peste cinci ore. 

Bătrâna a fost reţinută de poliţişti."Pasagera (...) nu avea antecedente penale sau probleme psihice şi susţine că a aruncat monedele ca formă de rugăciune pentru un zbor sigur", a declarat poliţia din Shanghai.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: batrana superstitii avion