x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe China - O fetiţă a fost salvată în, după ce a supravieţuit 40 de ore sub cadavrele părinţilor ei

China - O fetiţă a fost salvată în, după ce a supravieţuit 40 de ore sub cadavrele părinţilor ei

14 Mai 2008   •   00:00

O fetiţă de trei ani a fost salvată miercuri, după ce a reuşit să supravieţuiască 40 de ore sub cadavrele părinţilor săi, prinşi sub dărîmături, în sud-vestul Chinei.



O fetiţă de trei ani a fost salvată miercuri, după ce a reuşit să supravieţuiască 40 de ore sub cadavrele părinţilor săi, prinşi sub dărîmături, în sud-vestul Chinei, relatează agenţia China Nouă, citată de AFP.
Familia locuia în districtul Beichuan, provincia Sichuan, la circa 90 kilometri nord-est de Wenchuan, unde a fost localizat epicentrul seismul.
Fetiţa, rănită grav la picioare, a fost descoperită marţi dimineaţă, însă nu a putut fi eliberată imediat de sub dărîmături. Salvatorii au preferat să aştepte pînă au avut materialele necesare, pentru a nu agrava starea acesteia.
Înainte de a fi transferată la spital, fetiţa a vorbit cu salvatorii săi dar şi cu premierul chinez, Wen Jiabao, care a vizitat miercuri dimineaţă districtul Beichuan.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: externe