x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cinci morţi şi circa 30 de răniţi într-un accident de tramvai în Rio de Janeiro

Cinci morţi şi circa 30 de răniţi într-un accident de tramvai în Rio de Janeiro

de Mediafax    |    28 Aug 2011   •   09:09

Cinci persoane au murit si alte 30 au fost ranite intr-un accident de tramvai la Santa Teresa, cartierul din Rio care tocmai si-a sarbatorit "bondinho" (tramvaiul), au anuntat pompierii, relateaza AFP.

Un oficial din cadrul pompierilor, maiorul Ricardo Gomes, a declarat presei ca tramvaiul a deraiat pe strada Joaquim Murtinho si a fost distrus complet in accident.

Gomes a confirmat "cinci morti si 30 de raniti", care au fost transferati la mai multe spitale din regiune. Pentru moment nu se stie cat de grave sunt ranile persoanelor accidentate. Trei masini de pompieri au ajuns la fata locului.

Tramvaiele galbene tipice din Santa Teresa au inceput sa circule in 1872 cu mai multe intreruperi din cauza lipsei pieselor de schimb necesare repararii lor. Sapte tramvaie sunt in continuare in circulatie pe strazile sinuoase ale acestui cartier din Santa Teresa, situat in apropiere de centrul orasului.

In august 2009, doua accidente de tramvai au avut loc intr-o saptamana, provocand moartea unei persoane si ranirea altor zece, intre care cinci turisti.

×
Subiecte în articol: rio de janeiro accident tramvai