x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cine erau cele două femei ucise în așa-zisul atac terorist de la periferia Parisului

Cine erau cele două femei ucise în așa-zisul atac terorist de la periferia Parisului

23 Aug 2018   •   14:14
Cine erau cele două femei ucise în așa-zisul atac terorist de la periferia Parisului

Cele două persoane ucise în atacul cu cuţit comis joi dimineaţa în oraşul Trappes, lângă Paris, erau mama şi sora agresorului, a anunţat o sursă din Ministerul de Interne francez, relatează Reuters, AFP şi dpa. 

Cea de-a treia victimă, care a fost rănită în atac şi spitalizată în stare gravă, nu are legătură cu atacatorul, a afirmat o purtătoare de cuvânt a poliţiei. 

Tânărul, care şi-a ucis rudele în plină stradă înainte de a se refugia într-o casă, a fost împuşcat mortal de poliţie în momentul în care a ieşit din clădire şi a fugit înspre forţele de ordine într-un mod ameninţător, a afirmat o sursă din cadrul poliţiei. 

"Operaţiunea poliţiei s-a încheiat... persoana a fost neutralizată şi este moartă", a anunţat prefectura locală pe Twitter. 

Organizaţia jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat atacul, însă nu a furnizat nicio dovadă în acest sens. Revendicarea a fost făcută înainte ca autorităţile să confirme că victimele sunt rude ale atacatorului. 

Postul BFMTV a informat că atacantul era cunoscut pentru opiniile sale extremiste, însă anchetatorii iau în calcul în acest caz ipoteza unui conflict în familie. 

Parchetul antiterorist nu a fost sesizat, în pofida revendicării atacului de către gruparea Statul Islamic.AGERPRES

×