x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Circa 1.000 de migranţi au agresat sexual şi jefuit femei în centrul oraşului Koln în noaptea de Anul Nou

Circa 1.000 de migranţi au agresat sexual şi jefuit femei în centrul oraşului Koln în noaptea de Anul Nou

04 Ian 2016   •   20:45
Circa 1.000 de migranţi au agresat sexual şi jefuit femei în centrul oraşului Koln în noaptea de Anul Nou

Circa o mie de bărbaţi proveniţi din ţări arabe şi nord-africane au agresat sexual şi au jefuit zeci de femei în centrul oraşului german Koln în noaptea de Anul Nou, a anunţat luni poliţia locală, citată de agenţia EFE.

Şeful poliţiei din Koln a declarat că respectivii indivizi s-au organizat în grupuri şi s-au adunat în împrejurimile gării oraşului. Acolo ei au comis agresiuni sexuale, fiind consemnat cel puţin un caz de viol, a mai menţionat responsabilul citat, care a calificat aceste fapte drept ceva complet nou pentru zona centrală a unui mare oraş german.

Poliţia din Koln a arestat în cursul dimineţii de 1 ianuarie mai multe persoane acuzate de furturi mărunte şi încearcă acum să determine dacă acestea fac parte din respectivele grupuri. Între timp au fost înregistrate 60 de plângeri din partea victimelor acestor delicte, iar autorităţile locale se aşteaptă ca numărul plângerilor să crească în zilele următoare.

Poliţia din Koln afirmă că în noaptea de Anul Nou a fost prezentă în zona unde s-au produs respectivele agresiuni, dar din cauza numărului mare al celor care sărbătoreau în stradă şi a zgomotului produs de artificii poliţiştii nu şi-au putut da seama ce se întâmplă.

Potrivit ultimelor date oficiale anul trecut în Germania au intrat aproape 1,1 milioane de migranţi proveniţi din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: köln germania agresiuni sexuale imigranti