x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Clarvăzătorii, ghicitorii şi astrologii din Bulgaria raportează la fisc venituri de ordinul sutelor de mii de euro

Clarvăzătorii, ghicitorii şi astrologii din Bulgaria raportează la fisc venituri de ordinul sutelor de mii de euro

09 Iul 2012   •   15:14
Clarvăzătorii, ghicitorii şi astrologii din Bulgaria raportează la fisc venituri de ordinul sutelor de mii de euro

Clarvazatorii, ghicitorii si astrologii din Bulgaria, dintre care unii dezleaga blesteme prin email, au raportat la fisc venituri de sute de mii de leva (sute de mii de euro), bulgarii afectati de criza economica fiind dispusi sa dea sume uriase de bani pentru a-si afla viitorul, transmite Novinite.

Datele Agentiei Nationale pentru Venituri arata ca numai un singur prezicator a raportat venituri de mai multe sute de mii de leva, fiind unul dintre cei mai mari platitori de taxe din Bulgaria.

Nu mai putin de 40 de ghicitori si-au conectat registrele contabile la agentia fiscala, pentru a transmite date in timp real referitoare la veniturile realizate.

In Sofia sunt inregistrati legal noua clarvazatori, capitala fiind urmata de orasul Veliko Tarnovo din nordul tarii.

In ultimii ani, clarvazatorii, ghicitorii si astrologii care sustin ca au puteri speciale au devenit un adevarat fenomen social.

Afacerile vindecatorilor au la randul lor o dezvoltare fara precedent, din cauza crizei economice, a disperarii oamenilor, a misticismului si a superstitiilor.

Femei insistente stau la usile spitalelor, iar anunturile lor pot fi vazute in ziare si pe Internet.

Cel mai adesea, pacientii primesc facturi cu sume de doua cifre, in loc de solutii pentru problemele lor.

Promisiunile de a rezolva practic orice problema, indiferent ca este vorba despre dragoste, cariera, finante, stres sau boala i-a facut pe vindecatori atat de populari incat rivalizeaza cu succes cu medicii care au saracit dupa caderea comunismului.

Interzisi pe vremea comunismului, clarvazatorii, astrologii si salvatorii universali au demonstrat calitati de invidiat pentru supravietuirea intr-o lume globalizata. Astfel, acestia pot ridica un blestem prin email, sa ghiceasca norocul pe messenger si sa ofere studii online la cerere.(Mediafax)

×