x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cuplu a ajuns din greșeală la București, în loc de Budapesta! Pe când Australia, în loc de Austria?

Un cuplu a ajuns din greșeală la București, în loc de Budapesta! Pe când Australia, în loc de Austria?

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   21:45
Un cuplu a ajuns din greșeală la București, în loc de Budapesta! Pe când Australia, în loc de Austria?

Un bărbat a vrut să-și surprindă prietena și i-a oferit o excursie, însă, în loc de Budapesta, a cumpărat bilete pentru București. "Aveți grijă să nu confundați Austria cu Australia", a comentat un utilizator TikTok.

Britanica Sophie Alice a povestit peripețiile pe care le-a avut cu prietenul ei, australianul Ben Kennedy, după ce acesta a încercat să o surprindă cu o excursie la Budapesta, în Ungaria, dar a cumpărat din greșeală bilete de avion spre București, România.

Cei doi și-au dat seama de greșeală când se aflau la coadă pentru a se îmbarca în avion, deoarece pe poartă scria "București", capitala României, în loc de Budapesta, capitala Ungariei, relatează New York Post.

Răspunzând persoanelor care au comentat imaginile postate pe TikTok care au întrebat dacă au mers într-adevăr în România, Alice a răspuns cu un „da” entuziast.

"Da, am fost, bineînțeles că am fost, a fost grozav", a răspuns tânăra.

Alice a împărtășit momente din escapada din România, prezentând diferitele orașe în care au călătorit, mâncarea și chiar un concert.

Într-un alt videoclip, cei doi au pozat ținându-se de mână în diferite locuri din România, inclusiv la Castelul Bran din Transilvania.

Unii s-au amuzat pe seama incidentului.

"Aveți grijă să nu confundați Austria cu Australia", a spus un utilizator TikTok.

Un alt utilizator o asigură pe Alice că nu a pierdut mare lucru spunând: "Sincer, Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta".

"România este cel mai subestimat loc dintre toate țările în care am fost - sunt atât de multe de făcut acolo! S-a întâmplat cu un motiv", a adăugat un alt comentator.

Un bărbat din New York a avut o experiență similară când a încercat să zboare spre Sydney, Australia, dar a zburat de fapt spre micul oraș Sidney, Montana.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Budapesta bucuresti