x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Constantin Starîş recunoaşte că a montat convorbirile telefonice ale lui Chirtoacă şi Stati din filmul “Atac asupra Moldovei” (Video)

Constantin Starîş recunoaşte că a montat convorbirile telefonice ale lui Chirtoacă şi Stati din filmul “Atac asupra Moldovei” (Video)

16 Iun 2009   •   00:00
Constantin Starîş recunoaşte că a montat convorbirile telefonice ale lui Chirtoacă şi Stati din filmul “Atac asupra Moldovei” (Video)

Incredibil, dar adevărat! Constantin Starîş, autorul filmului electoral pro-comunist “Atac asupra Moldovei”, recunoaşte că a montat convorbirile telefonice, ce aparţin vice-preşedintelui PL Dorin Chirtoacă şi omului de afaceri Gabriel Stati.



Anterior, Chirtoacă a declarat că înregistrarea discuţiei sale telefonice este trucată, reprezentând o compilaţie din mai multe discuţii, cuvintele fiind rupte din context şi montate în aşa fel, pentru a lăsa să se înţeleagă că liderii opoziţiei ar fi organizat violenţele din 7 aprilie. În calitate de exemplu de trucaj, Chirtoacă a expediat la redacţia UNIMEDIA un material audio montat, unde Vladimir Voronin acuză comuniştii că au prădat ţara, încalcă Constituţia şi fură voturile alegătorilor.

“Sunt gata să recunosc faptul că este un montaj”, declară pentru Omega Constantin Starîş, cel care a realizat filmul electoral pro-comunist “Atac asupra Moldovei”, în care opoziţia este acuzată că ar fi organizat acţiunile de vandalizare a Parlamentului şi Preşedinţie din 7 aprilie. Acesta justifică necesitatea montării pentru “a proteja urechile telespectatorilor de un limbaj necenzurat”.

În context, amintim că vice-preşedintele PL Dorin Chirtoacă a declarat că discuţia sa telefonică a fost modificată.



Sursa: www.unimedia.md

×
Subiecte în articol: externe