x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Contul de răspuns rapid al campaniei lui Biden de pe platforma X se numeşte deja "Kamala HQ"

Contul de răspuns rapid al campaniei lui Biden de pe platforma X se numeşte deja "Kamala HQ"

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   12:15
Contul de răspuns rapid al campaniei lui Biden de pe platforma X se numeşte deja "Kamala HQ"
Sursa foto: Hepta

Contul de răspuns rapid al campaniei preşedintelui Joe Biden pe platforma X, pe care îl foloseşte pentru a-şi distribui mesajele pe reţelele de socializare în căutarea expunerii şi pentru a răspunde la atacuri, a fost deja redenumit "Kamala HQ", după numele vicepreşedintei SUA, Kamala Harris, informează luni EFE.

Aşa-numitele conturi de "răspuns rapid", elemente-cheie în strategiile digitale ale campaniilor de partid, se caracterizează prin dinamismul lor, deoarece permit redactarea unor mesaje care răspund imediat la ceea ce se întâmplă într-un context politic dat.

Echipa preşedintelui Joe Biden a lansat acest cont pe reţelele de socializare la începutul campaniei electorale, pe care l-a creat sub numele de "Biden HQ" şi care, după cum au explicat atunci, avea ca scop să facă să ajungă mesajul candidatului la alegători prin intermediul feedului de conţinut rapid.

Aceste conturi folosesc un limbaj propriu reţelelor sociale, mai popular, şi includ "meme", pentru a disemina videoclipuri şi a pune pe tapet naraţiuni care interesează campaniile datorită expunerii pe care o pot obţine.

În plus, în momente-cheie precum dezbaterile electorale, ele sunt un instrument de răspuns imediat la comentariile politicienilor, fie pentru a combate dezinformarea şi minciunile adversarului, fie pentru a evidenţia punctele importante ale candidatului propriu.

Joe Biden a decis duminică să nu mai candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, la capătul mai multor săptămâni în care democraţii l-au îndemnat pe preşedinte să se retragă din cursă după o prestaţie dezastruoasă în dezbaterea televizată cu fostul preşedinte republican Donald Trump.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cont raspuns Joe Biden Kamala Harris