x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Convertit - Ben Laden vrea pace

Convertit - Ben Laden vrea pace

de Sînziana Stancu    |    15 Ian 2008   •   00:00
Convertit - Ben Laden vrea pace

Omar, unul dintre fiii teroristului saudit Ossama ben Laden, care are şi o soţie în Marea Britanie, a anunţat că vrea să se ducă la ea, în regatul insular, şi să lucreze ca “activist al păcii”, scrie publicaţia britanică Mail on Sunday.

Omar, unul dintre fiii teroristului saudit Ossama ben Laden, care are şi o soţie în Marea Britanie, a anunţat că vrea să se ducă la ea, în regatul insular, şi să lucreze ca “activist al păcii”, scrie publicaţia britanică Mail on Sunday. Omar a solicitat deja viza ambasadei britanice din Cairo.

 

FAMILIE. Fiul lui Ben Laden, în vârstă de 26 de ani, din Arabia Saudită, a cunoscut-o pe britanica Jane Felix-Browne, de 52 de ani, în timpul unei vacanţe la Cairo, în 2006, căsătorind-se după câteva luni, în acelaşi an. Britanica este la a şasea căsătorie, în timp ce despre Omar publicaţia britanică informează că e în divorţ de prima sa soţie, cu care are un copil de 2 ani şi trăieşte la Cairo, pentru a-şi continua viaţa cu Jane, în Marea Britanie, intenţionând să facă şi un copil cu ea... De dragul lui, “bunicuţa” Jane, după cum a poreclit-o presa din cauza diferenţei mari de vârstă dintre ei, şi-a schimbat numele în Zaina al Sabah ben Laden şi le-a permis autorităţilor britanice să-i controleze conturile bancare, pentru a constata că nu se căsătoreşte cu Omar din interes

×
Subiecte în articol: externe