x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Copenhaga: Aterizare de urgenţă a unui Boeing 737, după o ceartă între pasageri beţi

Copenhaga: Aterizare de urgenţă a unui Boeing 737, după o ceartă între pasageri beţi

08 Mai 2011   •   12:55

Un avion al companiei Norwegian a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă la Copenhaga,  pentru a debarca trei pasageri aflaţi sub influenţa alcoolului, care au fost implicaţi într-un conflict în timpul zborului, a anunţat poliţia aeroportuară din capitala daneză, citată de AFP.

Aparatul, un Boeing 737-800 care efectua o cursă Oslo-Larnaca, cu aproximativ 110 pasageri la bord, a fost reţinut la sol timp de aproape o jumătate de oră sâmbătă după-amiază, la aeroportul din Kastrup, pentru ca poliţia să îi evacueze pe cei trei bărbaţi, doi norvegieni şi un suedez, cu vârste de aproximativ 30 de ani, a precizat inspectorul-şef Kjell Moberg.

"Unul dintre ei, deosebit de agresiv, era sub influenţa alcoolului şi fără îndoială a unui medicament, potrivit explicaţiilor sale", a declarat Moberg, care nu a fost în măsură să dea detalii despre cearta dintre cei trei.

Viitoarea mireasă a unuia dintre scandalagii, evenimentul urmând să se producă în Cipru, a decis, probabil din compasiune pentru alesul inimii, să rămână şi ea la Copenhaga.

Întrucât incidentul s-a produs în spaţiul aerian al Suediei, poliţia daneză nu a declanşat nici o acţiune împotriva celor trei scandinavi, care au fost plasaţi într-o sală special amenajată până la trezirea din beţie.

"Cei trei bărbaţi vor trebui să se trezească din beţie la postul de poliţie înainte de a fi eliberaţi", a adăugat poliţistul.

×