x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Copil abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU, într-un cimitir!

Copil abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU, într-un cimitir!

13 Mai 2015   •   21:28
Copil abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU, într-un cimitir!

Un copil a fost salvat, după ce a fost abandonat şi îngropat într-un cimitir din China.

Copilul născut cu buză de iepure a fost abandonat în Tian Dong County, provincia Guangxi din sudul Chinei, potrivit ANTENA 3.

Băieţelul a fost descoperit de o femeie în vârstă, care iniţial a crezut că este o fantomă, după ce l-a auzit plângând. Aceasta strângea plante din cimitir, iar în momentul în care l-a auzit a dat fuga la templul budist.

Preotul Zhao Shimin, în vârstă de 75 de ani, a realizat că sunetele aparţin unui prunc şi a sunat imediat la poliţie. După ce au căutat, poliţiştii au descoperit copilul îngropat la aproximativ 5 centrimetri sub pământ, pus într-o cutie de carton cu mai multe pături.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri şi a stat într-un incubator pentru mai multe zile. Deşi starea lui este stabilă acum să poată fi scos din incubator, China Central Television a declarat că nu se ştie deocamdată ce şanse de supravieţuire va avea.

Au fost depuse eforturi pentru a fi găsiţi părinţii copilului abandonat, despre care se crede că ar fi un cuplu de tineri, aflaţi într-o localitate din apropiere.
 

×